Ta reda på könet eller inte?

Vad tycker ni? Ska man ta reda på könet eller ska man vänta och se tills barnet är fött?

Jag tycker det är på två sätt. Om man tar reda på könet så kan man ju välja namn, man kan planera lite bättre med kläder osv. Men då blir det ändå ingen "överraskning" sen när barnet föds, vilket jag skulle tycka vara tråkigt. Om man inte tar reda på könet så blir det ju att man får välja namn när barnet är fött men då blir det ju även spännande att se om det är en flicka eller pojke. .

Det är drygt 2 veckor kvar till vårt ultraljud, och det gäller ju att man vet om man ska ta reda på könet eller inte! Som det känns nu så kommer vi inte ta reda på könet. Men man vet ju aldrig, även vi kan ju ändra oss.

Hur gjorde ni? :)

Åh , vad kul!

Idag gick jag ut med att jag är gravid, och jag är så glad över alla positiva reaktioner som jag har fått. Det är så kul, och ni ska veta hur mycket det värmer.

Så tack så mycket allihop!

Föresten, jag tror jag kände fosterrörelser i förrgår. Kändes som om nånting bubblade långt ner i magen, så jag antar att det var bäbisen som jag kände..♥


Jag som trodde att jag skullle slippa detta..

Jag har börjat spytt! Fy!

Har varit helt säker på att jag skulle slippa detta eftersom mitt dagliga illamående har börjat lugna sig, och för att jag inte har spytt tidigare. För om jag inte är helt ute och cyklar så brukar man väl börja spy tidigare än i vecka 16? Men icke.

Så nu de senaste dagarna har frukosten kommit upp lika fort som jag har svalt den. Men ja, tack och lov så spyr jag bara på mornarna (än så länge), och då går det väl. Vore lite jobbigare om jag skulle behöva hänga över toaringen på skolan också, hehe.


Veckorna går fort.

Jag var i vecka 9 när jag fick veta att jag var gravid. Nu är jag i vecka 16, helt sjukt hur fort tiden går. Känns som om veckorna bara springer iväg.. Och nu är det inte alls långt kvar tills det är dags för ultraljud, åh jag längtar! ♥


På bilden var jag i vecka 15.


v.16

Tiden går fort.. Om ungefär tre veckor är det dags för ultraljud, och jag håller på längtar ihjäl mig! Vill se vårt lilla mirakel nu!

Magen bara växer och växer.. Snart kanske jag får känna några rörelser också?


RSS 2.0